diumenge, 13 de novembre del 2011

QUINA CLASSE D'ARQUITECTURA !!!

Els alumnes de P-5 estem treballant els diferents habitatges al llarg de la història i com es construeixen. La Yasia que és arquitecta, ha vingut a la classe i ens ha explicat moltes coses de la seva professió. Anava https://picasaweb.google.com/ferreriguardia.ei/Yasia?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPu9wffg7t6tPQ&feat=directlinkmolt carregada amb plànols, maquetes, materials, èines,... Feu una ullada a les fotos !.
Moltes gràcies, Yasia

4 comentaris:

Josu i Anna ha dit...

...així no hem de patir oi? amb les explicacions de la Yàsia i de l'Empar podem estar tranquils i quan ens toqui la loteria podem demanar als nostres fills que confeccionin els plànols d'aquella casa que sempre hem somiat, no?

Yasia ha dit...

Moltes gràcies Empar per donar-me aquesta oportunitat i moltes gràcies a tots els nens i nenes de P5 per escoltar-me i emocionar-vos intensament amb les mateixes coses que jo. Petons de totxo!

Yasia ha dit...

Per cert Anna! la classe ha estat intensa i atapaïda...però NO TANT!!! em sap greu!

Sonia,Lara,Gina i Ada ha dit...

Segueixo pensant que els nostres fills son uns privilegiats al poder gaudir amb classes d'aquest tipus d'activitats.Felicitats Empar i Yasia.

FOTOS MARÇ 2024

  Hola famílies, Aquest mes de març, hem fet la nostra primera sortida. Hem anat a la Granja i ens ho vam passar d'allò més bé. Durant u...