dilluns, 29 d’abril del 2024

ABRIL 2024

 Hola famílies,

Aquest mes d'abril hem fet moltes activitats.

Tota l'escola vam fer una sortida a Can Ribas on ens ho vam passar molt bé, descobrint moltes coses de l'espai. També hem celebrat Sant Jordi i hem estat fent tallers durant la setmana cultural, al voltant del tema de l'art.

Hem continuat fent racons relacionats amb la primavera, Sant Jordi i les diferents situacions d'aprenentatge.

Abans de marxar de Setmana Santa vam trobar una caixa amb uns puntets negres i hem anat descobrint que són cucs de seda i els estem cuidant molt, donant-los morera i observant com creixen i com es van transformant... Ara ja tenim capolls!!!

També hem tingut la visita d'algunes famílies, on ens han explicat i ensenyat moltes coses. A més a més, l'alumnat d'I5 ha realitzat la sortida a la biblioteca Joan Coromines i hem realitzat el taller "Oh!!, la joguina no juga" a l'escola, ofert per la Diputació de Barcelona. En el taller l'alumnat va fer un simulacre d'adquisició d'un producte. L'aula es va convertir en una botiga de joguines on l'alumnat era l'encarregat d'etiquetar els productes, triar-los i pagar-los a la caixa. També els van ensenyar com actuar en cas de detectar que el seu producte estigui defectuós.

 Voleu veure-ho?



CLICA AQUÍ PER VEURE LES FOTOS

ABRIL 2024

 Hola famílies, Aquest mes d'abril hem fet moltes activitats. Tota l'escola vam fer una sortida a Can Ribas on ens ho vam passar mol...