dijous, 5 de març del 2020

febrer a P3

Durant aquest mes de febrer les/els pirates ens hem disfressat, hem vivenciat el traç dels nombres 1, 2 i 3, hem pintat amb escuma de colors, hem celebrat els aniversaris de la Julia, l'Abril, el Luka i la Isabella, ens hem decorat una màscara de Carnaval, i sobretot, hem jugat i après molt!!!
CLICA AQUÍ PER VEURE LES FOTOS

LES FAMILIES A CLASSE
Durant aquest mes de febrer algunes families han vingut a la classe a parlar-nos dels pirates: amb la mare de la Miranda ens vam construir unes banderes pirates. La mare de la Martina i de la Laia ens va explicar un conte de pirates. Amb el pare de la Mar vam aprendre moltes coses dels pirates i fins i tot vam buscar un tresor.
D'altra banda, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, la mare de la Isabella i l'avi de la Miranda ens van ensenyar la cançó de "La felicitat" en italià.
  la mare de l'Eloi ens va explicar el significat de la Vella Quaresma i per això hem fet una faldilla molt lluenta i  amb les set cames.
Des de l'escola  volem agrair-vos la vostra participació, implicació i col·laboració!
                  ...I, a les families que encara no ho heu fet,  us  animem a que vingueu, els pirates estarem encantats i encantades !   

ABRIL 2024

 Hola famílies, Aquest mes d'abril hem fet moltes activitats. Tota l'escola vam fer una sortida a Can Ribas on ens ho vam passar mol...