dijous, 5 de març del 2020

GENER I FEBRER A P5


Durant aquests mesos, els nens i les nenes de P5 hem compartit molts moments plens d'aprenentatges i descobertes!!! Ens ho hem passat molt bé treballant la descomposició dels nombres, començant a practicar el nostre nom en lletra lligada, fent construccions, compartint jocs de taula, dibuixant i pintant l'hivern amb pintura, elaborant coloms de la pau cooperativament i penjant-los del nostre arbre de l'Amor. També, hem iniciat una activitat a l'aula que ens agrada moltísim...la bústia dels missatges bonics!!!! Cada setmana, han d'escriure una paraula o frase bonica a un/a company/a diferent. D'aquesta manera, tots i totes acabaran tenint un missatge bonic de tots els seus companys/es. 
Ens hem difressat a psico pel Carnaval, hem celebrat aniversaris,...i moltíssimes coses més!!
Però, sabeu quin ha estat per nosaltres un moment molt màgic i especial? La visita de la Lorena, la mare de l'Albert. Ens va venir a explicar el conte ¿Quién viene esta noche? i, vam poder compartir una tarda molt emocionant. Gràcies Lorena!!!


Cliqueu l'enllaç per veure les fotos...

ABRIL 2024

 Hola famílies, Aquest mes d'abril hem fet moltes activitats. Tota l'escola vam fer una sortida a Can Ribas on ens ho vam passar mol...