dilluns, 16 de març del 2020

SUGGERIMENTS PER FER A CASA


L'equip de mestres d'Educació Infantil us vol fer arribar un seguit de propostes d'activitats que us poden ser d'ajuda amb els més menuts.
Són suggeriments, els podeu anar  fent a estones amb les vostres filles i fills,  sabem que els agraden molt  i que són i interessants i enriquidores a tots els nivells.
 1. JUGAR
    Compartir el Joc Simbòlic, jocs de construcció, de manipulació..
    Jugar al veig, veig una cosa de color..., que comença per (amb P4 i P5).
    Jugar al “toco i dic”: amb els ulls tapats endevinar quin objecte estic tocant.

2. Escriure missatges bonics (P5) en un full o bé, a través del correu electrònic o del  whatsApp de la mare o del pare, podeu enviar-vos entre vosaltres dibuixos, missatges, endevinalles, acudits,...

3. Fer dibuixos i intentar explicar o escriure el que han dibuixat.

4. Fer llistats (fruites, colors, jocs, amics, família, animals,...). (P4 i P5)

5. Compartir moments tranquils i màgics de lectura. De forma activa, fent-los fer hipòtesis, imaginant diferents finals, demanant que expliquin què és el que més els ha agradat i el perquè…

6. Jocs de taula (trencaclosques, memory, oca, parxís, uno, dòmino...).

7. Comptar macarrons, cigrons,...(qualsevol objecte manipulatiu) i fer càlcul fins a 10. Continuar sèries...ex: macarró, cigró, llentia...

8. Practicar la grafia de les lletres i nombres treballats (P4 i P5).Ç

9. Fer un petit diari en que escrivim la data, una petita frase i fem un dibuix. (P5)

10. Inventar petites històries.

11. Podeu trobar activitats interactives a la web:


12. Podeu veure i escoltar contes a la web:


13. Podeu fer activitats que es proposen a la web:


Aquests són uns moments molt delicats per a tothom, i està clar que molt més pels infants,  als que hem de protegir al màxim de l' estrès i el patiment que podem estar sentint els adults.
Per tal de fer-ho una mica més comprensible, us adjuntem l’enllaç d’un conte que explica el Coronavirus, adaptat al seu nivell:


Caldria evitar l'exposició a converses o notícies d'adult que no entenen i els poden afectar negativament i generar molta angoixa.

Us comuniquem que  estem disponibles per resoldre dubtes/consultes a través del correu de l'escola. Per qualsevol aspecte us atendrem amb molt de gust.

                                                                               L’EQUIP D’EDUCACIÓ INFANTIL


ABRIL 2024

 Hola famílies, Aquest mes d'abril hem fet moltes activitats. Tota l'escola vam fer una sortida a Can Ribas on ens ho vam passar mol...